Selecteer een pagina

Hallo wereld!

Zeg dat wel…..Hallo wereld!

Ik heb er lang over moeten doen, om toch eindelijk ook een stek te veroveren op internet. Internet is ontstaat in 1969 in de vorm van ARPAnet, maar ik heb er tot 2014 (maar 45 jaar!) over moeten doen om ook zelf een website op internet te zetten.

Zowel het systeem (WordPress) als het fenomeen (delen van informatie) moet allemaal nog erg wennen. Deze website heb ik enerzijds opgezet om mijn foto’s te kunnen delen en anderzijds als een eigen internet experiment.

De komende tijd ga ik me verder verdiepen in:

  1. Fotografie. Het vakgebied van de fotografie in de breedste zin van het woord.
  2. Bloggen en Wordpress. Hoe maak je een succesvolle blog en wat levert je dat op?
  3. De impact van social media. Wat doet het actief gebruiken van social media met je?

Wellicht ga ik bij die zoektocht uiteindelijk wel gebruik maken van deze site om per categorie mijn bevindingen te delen. Wie weet….